Hilal Necmiye Hüsnü Ataberk Ortaokulu

WEB https://hilalortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KAZIMDİRİK MAH. MUSTAFA KEMAL CAD. HİLAL NECMİYE HÜSNÜ ATABERK ORTAOKULU NO: 15 BORNOVA / İZMİR
VİZYON : "BORNOVA´NIN İNCİSİ, EĞİTİMİN BİRİNCİSİ"
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlarını kazanmalarını,Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra , işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz edebiyat, spor ve satranç alanında değişik kategorilerde ödüllere sahiptir.

Saatler : 08:50 14:50
Yabancı Dil :
Isınma : Merkezi Doğalgaz
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : İzmir Konak´tan 63, Karşıyaka´dan 330 Numaralı otobüsler okulumuzun önünden geçmektedir. Bornova metro istasyonundan da yürüyerek 15dk´da gelinebilir.
Yerleşim Yeri : Mustafa Kemal Cad. No:15 Bornova / İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 15km / 500m